Mobile Menu logo-felco more-down RudicoGroup-web

Felco B.V.

Waar duurzaamheid en kwaliteit een indruk achterlaten

  • Meer dan 28 jaar vakkennis en ervaring
  • Enige onafhankelijke Pre-Printer in Europa
  • Felco B.V. beschikt over een geavanceerde Pre-Print drukpers
  • Fischer & Krecke FP 96S-8 / 8 kleuren + lak

Iedere dag weer werken er bij Felco B.V. zeer gemotiveerde en enthousiaste medewerkers aan het vormgeven van kwaliteit. Voor ieder opdracht wordt in samenspraak met de klant een passende oplossing gevonden, waarbij de belangen van de klant voorop staan. Elke opdracht is uniek en krijgt alle aandacht om een uitstekend resultaat te kunnen waarborgen. Felco B.V. heeft vertrouwen van de klant hoog in het vaandel staan. Daarom stelt zij zich flexibel op en draagt zij haar kennis, opgedaan door jarenlange ervaring, over aan de klant.

felco-pers

Door te investeren in de beste drukpers en opleidingen van onze medewerkers, laat Felco B.V. niets aan het toeval over. Onze vakmensen begeleiden en controleren het drukproces van begin tot eind en sturen waar nodig direct bij. Zo kan er een optimale kwaliteit en snelle levering verzekerd worden.

Om een gestandaardiseerde werkmethode te kunnen waarborgen en een zo goed mogelijk welzijn voor mens en milieu te realiseren bezit Felco B.V. over een ISO 9001:2008 en FSC® certificaat en wordt er volgens de richtlijnen van ISO 14001 & 22000 gewerkt.

EFT001_Banner_EFTA-250x250-HR