Mobile Menu logo-felco more-down RudicoGroup-web

Werken bij Felco B.V.

Rudico Holding B.V., gevestigd te Eerbeek, is de toonaangevende flexografiespecialist. Rudico Holding B.V. mag alle vooraanstaande internationale producenten van kartonnen verpakkingen tot haar klantenkring rekenen en biedt hen technische oplossingen voor flexografische vraagstukken.

Rudico Holding B.V. bestaat uit drie werkmaatschappijen. Rudico B.V. produceert beelddragers uit polymeer, Felco B.V. is gespecialiseerd in het vervaardigen van bredebaandrukwerk en Pulse Production Improvement houdt zich bezig met advisering van en reiniging bij klanten om tot een optimaal drukproces te komen.

Is werken bij Felco B.V. iets voor jou?

Bij Felco B.V. is het van belang dat alle medewerkers zich realiseren waar ze voor werken: een tevreden klant. Wij hechten er dan ook groot belang aan dat al onze medewerkers zich gezamenlijk verantwoordelijk voelen voor dit doel. Om dit doel te behalen verwachten wij in de praktijk dat je open communiceert, respect hebt voor je collega’s en de klant, flexibel bent en efficiënt met je tijd omgaat. Verder is er continu aandacht voor het verbeteren van werkprocessen, waar we aan iedereen vragen mee te denken en initiatief te tonen om er uit te halen wat er in zit.

Bij Felco B.V. zijn er functies op allerlei niveaus: van productie tot aan hoger management. Affiniteit met of ervaring in de grafische branche is altijd een pré. Gezien het specifieke product dat wordt geleverd is het bekend dat de benodigde kennis vaak intern opgedaan moet worden. Een open, leergierige houding is daardoor doorgaans belangrijker dan de juiste opleiding.

Openstaande vacatures


    Is werken bij Felco B.V. iets voor jou? Stuur dan een open sollicitatie naar pz@rudico.nl ter attentie van Lianne Bosman, P&O adviseur.

    Voor meer vacatures zie Rudico B.V. en Pulse Production Improvement