Mobile Menu logo-felco more-down RudicoGroup-web

Afdelingen

Dtp-afdeling

opmaak-verpakkingOp de dtp-afdeling werken dagelijks kundige mensen met liefde voor het vak aan de meest vooruitstrevende verpakkingsontwerpen, ondersteund door een modern en snel computerpark. De kleurproeven die bij de klant worden geleverd geven een realistisch en betrouwbaar beeld van het eindresultaat. Bovendien worden dtp-ers regelmatig gedetacheerd om zo dicht mogelijk bij de bron te werken.

Colormanagement

color-profiler-plainKleur is een van de belangrijkste aspecten bij drukwerk. Daarom beschikken we over een eigen colormanagementafdeling, waar kleuren op voorspelbare wijze worden overgedragen van de ene machine naar de volgende. Standaardisatie is het sleutelwoord en bij iedere overdracht worden de kleuren gecorrigeerd aan de hand van profielen, zodat er uiteindelijk uitsluitend een strak eindproduct staat. Problemen worden hierdoor voorkomen, de productiekosten gaan omlaag en een consistente hoge kwaliteit is te realiseren, ook bij herdruk.

Polymeer afdeling

polymeer-afdOp de polymeer afdeling zetten wij het digitaal ontwerp om naar een polymeer drukplaat. Hierbij kunnen digitale beelddragers gelaserd worden in diktes variƫrend van 0.76 tot 6.35mm met een output van 16m2 per uur. Het gehele proces van laseren, uitharden, wassen tot finishing vindt plaats onder strikte kwaliteitsnormen. Hierdoor voldoet Rudico B.V. aan de DTFA certificering. Dankzij onze LED Belichting NeXT technologie zijn wij in staat om alle merken en type platen te verwerken. Hierbij zijn tevens geen extra processtappen nodig zoals lamineren of stikstof toevoegen.

Montageafdeling

Op de montageafdeling wordt zowel rond (op Opti-checks voor golfkarton) als op sleeves (voor flexibele verpakkingen) gemonteerd. Wist u dat Rudico B.V. de grootste rond montagecapaciteit heeft van Europa? Dat betekent dat we razendsnel met passende oplossingen komen, zeker bij calamiteiten. Ons eindproduct wordt exact afgestemd op de machinespecificaties van de opdrachtgever.