Mobile Menu logo-felco more-down RudicoGroup-web

Pulse Production Improvement

Process control in printing

  • Ontzorgen door advies en begeleiding in het drukwerktraject
  • Jarenlange ervaring in Flexo en andere druktechnieken
  • Producten met aandacht voor het milieu
  • Slimme reinigingsmethoden

Pulse Production Improvement ontzorgt drukkerijen in het optimaal reinigen van drukmachine(s). De medewerkers van Pulse Production Improvement bezitten over kennis van alle benodigde reinigingsproducten, middelen en methoden voor onder andere laserreiniging van keramische rasterwalsen. Hierdoor kan Pulse Production Improvement het complete reinigingsproces  aanbieden.

Het doel is om een stabiel en hoogwaardig printresultaat te bereiken en te behouden. Dit wordt gerealiseerd door levering van reinigingsproducten en services die, in combinatie met de adviezen, een stabiel rasterwals volume garanderen.

bredebaan drukpers

Doordat Pulse Production Improvement het gehele reinigingsconcept aanbiedt, kan zij blijven voldoen aan de steeds hoger wordende eisen die door de markt worden gesteld.

Naast de hoogwaardige kwaliteit en service die geboden wordt, voldoen alle producten aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en milieubescherming. Alle producten voldoen dan ook aan de eisen op het gebied van REACH en GHS.

Daarnaast staan gestandaardiseerde processen en het welzijn van mens en milieu hoog in het vaandel bij Pulse Production Improvement Er wordt dan ook volgens de ISO 9001:2008, ISO 14001 & 22000 normen gewerkt.

EFT001_Banner_EFTA-250x250-HR