Mobile Menu logo-felco more-down RudicoGroup-web

Bedrijfsinformatie

Steeds meer productfabrikanten eisen een gestandaardiseerde kwaliteit van de aangeboden kleuren. Dit betekent voor fabrikanten van verpakkingsmaterialen dat de kwaliteit van het drukwerk ook gestandaardiseerd dient te worden.

Top kwaliteit door slimme reiniging

Cruciaal in de bepaling van de kwaliteit van het drukwerk is de conditie van de rasterwalsen. Veel fabrikanten worstelen met het op peil houden van de drukkwaliteit doordat het volume van de rasterwalsen snel terugloopt tijdens het intensieve drukproces. Reiniging kost tijd en dus geld. Daarom is het niet verwonderlijk dat in sommige situaties de reinigingstijd en – frequentie onder druk komt te staan.

Toch is het niet met regelmaat reinigen van de rasterwalsen geen verstandige keuze. Bedrijven die tijd en geld investeren in een professioneel reinigingssysteem voor de rasterwalsen zullen daar snel de vruchten van plukken. Dat is althans de stellige overtuiging van Pulse Production Improvement

flexo-drukpers-rollen

Hoogwaardige producten en professionele kennis

Pulse Production Improvement staat voor jarenlange ervaring in de flexografie en andere druktechnieken en gaat verder dan advies en begeleiding in het complete drukwerktraject. Flexodrukkers die kiezen voor topkwaliteit drukwerk zijn aangewezen op de beste machines en optimaal onderhoud. Pulse Production Improvement combineert het samenbrengen van een kwalitatief hoogwaardig producten pakket met professionele kennis van de flexografie.

Als onderdeel van Rudico Holding B.V. hebben wij diepgaande kennis opgebouwd van de processen binnen de flexografie.

Innovaties en productontwikkelingen worden in eigen beheer en in samenwerking met gerenommeerde fabrikanten getest en op de markt gebracht. Door deze samenwerking kunnen we de beste service en kwaliteit bieden.

Pulse Production Improvement is gespecialiseerd in:

  • Advies en begeleiding in drukwerktraject
  • Geavanceerde oplossingen
  • Periodieke reinigingsservice
  • Producten met aandacht voor milieu
  • Slimme reinigingsmethoden