Mobile Menu logo-felco more-down RudicoGroup-web

Ultrasone Gelaste Strips

De klantvraag als bron van innovatie

Openheid en transparantie naar de klant zijn kernwaarden voor Rudico B.V.. Wat hieruit voortvloeit, is vertrouwen van de klant in onze dienstverlening. Vandaar dat klanten ons niet alleen benaderen voor orders, maar ook voor het ontwikkelen van nieuwe oplossingen. Wij omarmen dergelijke vragen van harte omdat het een kans biedt te innoveren en nog betere eindproducten te leveren. Eindproducten waar alle klanten van Rudico B.V. weer voordeel uit kunnen halen.

De laatste innovatie die wij graag met u delen zijn onze Ultrasone Gelaste Strips. Dit is een verbeterde verbinding van de montagefolie aan de bevestigingsstrip van de platen die een langere levensduur oplevert. Door middel van ultrasoon vindt een versmelting plaats van de kunststof onderdelen. Dit leidt tot een onzichtbare verbinding van zeer hoge kwaliteit.

Dankzij het ultrasoon lassen is het stiksel overbodig geworden. De drukplaat en folie worden geheel met elkaar versmolten.

Deze innovatie is ontstaan vanuit de vraag van een klant of wij nog duurzamere drukplaten konden leveren. De bestaande – genaaide – verbindingen kunnen na langdurig en intensief gebruik verzwakken. Vergelijkt u het met stiksels van uw kleding. Hoe goed de kwaliteit van het genaaide ook is, het blijft een aparte verbinding tussen twee materialen. Dankzij het ultrasoon lassen is het stiksel overbodig geworden. De drukplaat en folie worden geheel met elkaar versmolten. Met als gevolg dat deze verbinding blijvend is én slijtvast. Een ander bijkomend voordeel is een aanzienlijke tijdwinst in ons productieproces.

Wat gaat u hier als klant van merken? U ontvangt een product met een nóg langere levensduur waardoor drukplaten langer gebruikt kunnen worden. Daarnaast kunnen montagefolies strakker op de drukcilinder worden opgespannen (dit geeft bij paswerk minder tolerantie)

Veel klanten weten niet dat Rudico B.V. regelmatig nieuwe innovaties doorvoert in haar productieproces. Dat is begrijpelijk, u ziet dit immers niet terug in uw rekening. U merkt het hoogstens in de daling van uw productiekosten. En daar zijn wij ontzettend trots op!

Wilt u meer weten over de voordelen van Ultrasone gelaste strips voor uw bedrijf? Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.